Winter Games på Orreneset

Det har vært to flotte vinterleirer på Orreneset i februar og mars. Les hva Mathias Lindgren Mulelid skriver.

Helgene 8.-10. februar og mars har Imf-UNG Sunnmøre arrangert WinterGames for 4.-7. klasse og 6.-9. klasse på Orreneset misjonssenter.

Under leirene var det et opplegg som bestod av kveldssamlinger med fokus på bibelen, bibeltime, vinteraktiviteter, frilek og mye mer. På lørdagen så reiste hele gjengen bort til fjellsetra skisenter der de hadde valget mellom å stå på ski eller snøbrett i trekket, eller å gå på langrenn.

På søndagen ble det arrangert det som kalles WinterGames med ulike lagkonkurranser ute. Det var alt fra aking, vinterquizz og tårnbygging av snø til snøballkasting på blink. Det var stort konkurranseinstinkt blant deltakerne og det virket som de koste seg og hadde det veldig gøy.

På disse helgene var det til sammen 20 ledere i aksjon og over 100 deltakere var fordelt på de to leirene. Det har vært noen flotte helger der været har vært helt fantastisk og der barn har fått høre mer om Jesus og fått bli bedre kjent med han.

Det har vært deltakere fra mange forskjellige plasser som har kunnet komme sammen og har fått muligheten til å bli kjent med andre. Noen barn har ikke så mange andre kristne i nærområdet der de bor så dette gir dem en mulighet til å treffe andre kristne barn.

Dobbeltklikk på bildene for gallerifunksjon: