Støtt ImF Sunnmøre

Nå kan du gi gåve med Vipps til ImF Sunnmøre. Vipps nr ID er: 70417

Du kan også gi gåve til denne kontoen:

3000 15 31235

Bli fast givar

Å gi til misjonen via fast givarteneste blir mer og mer vanlig. Det er mange fordeler med denne typen givarteneste, både for deg som gir og for oss som skal motta.
På givarsida slepp en å følge med konstant, fordi avtalt sum går ut til avtalt tid. På mottakssida er det forutsigbart og dermed enkelt å planlegge vidare arbeid når vi veit kva som vil bli gitt i løpet av eit år.

Sidan det skattefrie beløpet er endret til kr. 25 000,- er det mange som har kontaktet oss for å endre beløpet på sin giveravtale.

Endring av gavebeløp for deg som har giveravtale:

Som giver til ImF, krets, forening/bedehus eller skole kan du kontakte ImF når du ønsker å gjøre endringer på din giveravtale. Du kan sende en e-post til imf@imf.no eller ringe 56 31 42 40. Du må opplyse om nytt gavebeløp, og er du giver til flere prosjekter må det også opplyses hvilken fordeling du ønsker. Endringen vil bli registrert på din giveravtale hos ImF og vil tidligst gjelde fra neste måned. Har du kontaktet oss på e-post vil du motta en e-postbekreftelse på at endringen er gjort.

Bankene krever at det ligger et maksbeløp/beløpsgrense på AvtaleGiro-avtalen. Ved endring av gavebeløpet må du eventuelt endre dette. Dette gjør du i nettbanken eller ved at du tar kontakt med banken. Vet du at endringen er innenfor den månedlige beløpsgrensen du satte da du inngikk giveravtalen, trenger du ikke gjøre noe.

Sommertreff/Årsmøte

På Ålesund Folkehøgskole Tema: "Restart" Fredag 7. juni20.00 UNGDOMSKVELDmed lovsangskonsert(VKU og Respons) Lørdag 8. juni10.00 Registrering10.30-16.00 Årsmøte19.00 FESTMØTE Søndag 9. juni12.00 STORSØNDAG med barneopplegg Desse deltek: VKU og ungdommer fra Emblem på...