Brusdalsheimen sitt årlige julemarked ble i år arrangert ute for første gang på flere år. I nydelig vær fikk de mange fremmøtte handle forskjellige ting til jul i de mange salgsbodene.

Markedet var åpent tre timer på fredag kveld og tre timer på lørdag. Været var nydelig, vindstille og kaldt men med strålende sol på lørdag.

I de mange bodene som var satt opp i «Julemarkedgata» utenfor Vikakroken (Sunnmøre Indremisjon sine kontorlokaler) kunne du få kjøpt julegaver, lefse, julekaker, tøfler, små sauer (riktignok i ull), poteter, strikkevarer, julehefter, søst, sylteflesk og mye mer. Inne var det kafe hvor du kunne varme deg og få noe å bite i.

Emblem Skolekorps (fredag) og Giske barnekor (lørdag) sto for programinnslagene.

Julemarkeds-general Hilde Giske Lukkedal var godt fornøyd med fremmøtet og gjennomføringne. Så langt har det kommet inn ca. 115 000,- men det er nokså mange varer som er solgt og som skal betales via faktura. Komiteen anslår derfor at det endelige resultatet blir mellom 120 – 130 000,-.

Vi retter også en stor takk til de mange frivillige som var med både å rigget opp, sto og solgte i kafeen og bodene, som hadde laget salgsvarer og bakevarer og som var med å ryddet etterpå.

(Klikk på bildet under for stor versjon av «Julemarkedgata» og Brusdalsheimen sitt styrerpar).

 

 

 

 

Bestyrerparet på Brusdalsheimen Hilde og Arvid Lukkedal hadde hovedansvaret for julemarkedet også i år